Manchester Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjær kertoi aiemmin Goalille mielipiteensä vanhan seurakaverinsa Rio Ferdinandin kommenteista.

Solskjær ei ollut täysin tyytyväinen Ferdinandin mielipiteeseen tilanteesta, jossa Cristiano Ronaldo tuli huutamaan kentän laidalle valmentajansa viereen.

Norjalaisvalmentajan mielestä Ferdinand kommentoi välillä asioita, joista hänellä ei ole tarkempaa tietoa.

Entinen United-toppari vastasi Vibe with FIVE -ohjelmassa vanhan joukkuekaverinsa sanoihin.

– En voi uskoa tätä! Ole hyökkäsi minua vastaan lehdessä. Aion antaa hänelle ison halauksen, kun näemme seuraavan kerran, sanoi Ferdinand.

– Aion kätellä häntä ja kertoa, että kaikki sanomani on pelkkää rakkautta. Olen Ole-Gunnarin suurin fani. Minun ja Manchester Unitedin välillä ei ole yhtään mitään negatiivista!

Kyse ei ole pelkästään tästä Mestarien liigan pelissä sveitsiläistä Young Boysia vastaan tapahtuneesta tilanteesta. Ferdinand avasi sanaisen arkkunsa jo aiemmin kertomalla Unitedin Phil Jonesin pysymisen Manchesterissa olevan ajanhukkaa.

Ferdinand kertoi tuolloin, että lukuisat vammat ovat estäneet Jonesia nousemasta potentiaalinsa mukaiselle tasolle. Ferdinandin mielestä Jonesin olisi pitänyt lähteä seurasta toisaalle jo aikoja sitten.

Solskjær kommentoi jo tuolloin, että ex-puolustajan argumentit olivat epäasiallisia.

Ferdinandin mukaan seurassa tiedetään kyllä hänen tunteensa ja arvostuksensa entistä työnantajaansa kohtaan.

– Uskon heidän kaikkien (Solskjær, Ronaldo ja Jones) tietävän, että en ole pahantahtoinen. Olemme jakaneet pukukopin aiemmin. He tuntevat minut.

– Joskus sinulle esitetään kysymyksiä ja vastaat niihin sen hetkisessä tunnetilassasi. Olen aina valmis nostamaan käteni pystyyn virheen merkiksi. Jonesin tapauksessa näin teinkin, Ferdinand sanoi.

Hän lähettää myös Solskjærille erikseen pyynnön, että vastaavissa tilanteissa Ferdinandiin voi aina ottaa yhteyttä.

– Olen vain yhden puhelinsoiton päässä ystäväni. Soita minulle!