Manchester Cityn laitahyökkääjä Riyad Mahrez myöntää, että hän oli turhautunut, kun Leicester ei päästänyt häntä siirtymään mestaruuskauden 2015-16 jälkeen.

Algerialaistaituri oli yksi Leicesterin tärkeimmistä pelaajista, kun joukkue voitti Valioliigan sensaatiomaisesti viisi vuotta sitten. Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto PFA valitsi hänet koko kauden parhaaksi pelaajaksi.

Mahrez, 30, olisi halunnut lähteä seuranneena kesänä Arsenaliin, mutta Leicester esti hänen siirtonsa ja piti hänet riveissään vielä kaksi vuotta, kunnes City maksoi hänestä 67,8 miljoonaa euroa.

Manchesterissä Mahrez on juhlinut kertaalleen Valioliigan ja FA Cupin mestaruutta sekä kahdesti liigacupin voittoa, mutta häntä harmittaa yhä, ettei hän saanut siirtoa isompaan seuraan jo aikaisemmin.

– Se olisi ollut ihan eri tarina, jos olisin lähtenyt mestaruuden jälkeen johonkin huippujoukkueeseen, sanoi Mahrez France Footballin haastattelussa.

– Minusta on selvää, että menetin kaksi vuotta korkeimmalla tasolla. Hukkasin kaksi vuotta! Koska sen sijaan, että olisin tullut Cityyn 27-vuotiaana, olisin voinut olla täällä, kun olin 24 tai 25.

– Leicester esti minua lähtemästä. He sanoivat minulle: ”Sinä et lähde, sinä et lähde”.

– Agenttini oli puhunut [Arsenalin entinen manageri Arsène] Wengerille, joka todella halusi minut. Kaikki oli lähes valmista Arsenalin kanssa vuonna 2016. Olin todella turhautunut.

– Ei ollut helppoa olla ensin Valioliigan paras pelaaja ja sitten osa joukkuetta, joka taistelee putoamista vastaan.