Jürgen Klopp on rakentanut Liverpoolin avauskokoonpanon täyteen tähtinimiä, mutta keskikenttäpelaaja Fabinhon mukaan Roberto Firmino on heistä kaikista saksalaismanagerille tärkein.

Firmino saapui Anfieldille neljä vuotta sitten Bundesliiga-seura Hoffenheimin riveistä 29 miljoonalla punnalla. Keskushyökkääjä on tehnyt yhteensä 66 maalia 191 ottelussa Liverpoolin paidassa, mutta hänen antinsa hyökkäyspäässä ei ole ainoastaan se mikä tekee brassikärjestä ”korvaamattoman”.

Fabinhon mukaan Firminon työmoraali ja taito rakentaa peliä tekee hänestä Kloppin pelityylin tärkeimmän osan.

– Liverpoolissa, [Firmino] on täydellinen pelaaja sille pelipaikalle koska hän on fiksu kaveri, kaveri joka auttaa paljon pelin rakentamisessa, Fabinho kertoi Hoje Sim -podcastissa.

– Hän on yleensä se kaveri, jonka näen kentän laidalla voittamassa pallon meille takaisin. Sanon aina ”Kiitos Firmino, kiitos avusta”. Hän auttaa meitä paljon tietysti myös tekemällä maaleja ja syöttämällä niitä muille.

– Ja Klopp sanoo että Firmino on hänelle korvaamaton pelaaja. Olen aina pitänyt hänestä paljon, mutta kun seuraat häntä joka päivä, ymmärrät kuinka erilainen hän on. Hän on todella, todella hyvä.