Manchester City kärsi sunnuntai-iltana karun 2-5-tappion Leicesteriä vastaan, kun Pep Guardiola koki valmentajauransa synkimmän ryöpytyksen Etihad Stadiumilla (lue lisää).

Jamie Vardy maalasi hattutempun, kun vierasjoukkueelle vihellettiin peräti kolme rangaistuspotkua seitsemän maalin trillerissä, joka vei Brendan Rodgersin miehistön sarjakärkeen.

Manchester City hävisi ottelun selkein lukemin, vaikka se hallitsi palloa ja laukoi peräti 16 kertaa. Kotijoukkueen keskikenttäpelaajan Rodrin mielestä Leicester, joka sai aikaan vain seitsemän laukausta, ei olisi ansainnut kamppailusta voittoa puolustavalla pelitavallaan.

Squawka

@Squawka
Leicester have had six shots against Man City:

⚽️ Vardy
⚽️ Vardy
👐 Barnes
⚽️ Vardy
👐 Barnes
⚽️ Maddison

All on target. Four goals. 🤯

– Minusta, he olivat onnekkaita, sanoi Rodri BBC:lle ottelun jälkeen.

[readmore from=Manchester-City]

– Jalkapallo ei ole ollut reilu meitä kohtaan. Ehkä se on meidän syytämme, ehkä se on heidän vahvuuttaan – mutta sitä on hyvin hankala selittää.

– Me teimme paljon hyviä asioita, millä olisimme voineet voittaa ottelun. Leicesterin tasoinen joukkue tulee kuitenkin tänne ja asettaa 11 miestä pallon alle.

– Olen nuori (24) ja yritän oppia uutta jokaisessa ottelussa. Mutta tällaiset pelit – missä vastustaja ei tee mitään – jättävät minutkin hieman hämilleen. Se ei ole se tapa, millä itse haluaisin pelata.