Romelu Lukaku iski kauden ensimmäisen maalinsa Old Traffordilla viime viikonloppuna, kun Fulham kaatui maalein 4-1.

Kausi ylipäätään on ollut hankala niin Lukakulle kuin koko Manchester Unitedille. Unitedilla on viidenteen sijaankin matkaa kahdeksan pistettä. Lukaku taas on onnistunut tekemään vain kuusi maalia 20 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Lukaku kertoi keskustelleensa asiasta päävalmentaja José Mourinhon kanssa.

– Minun on vain jatkettava työntekoa. Päävalmentajalla ja minulla oli hyviä keskusteluja viime päivinä. Noissa keskusteluissa hän kertoi, mitä hän oikeasti minulta odottaa, Lukaku sanoi lehdistölle.

– Tiedän omalta osaltani, että minun on pystyttävä parempaan. Yritän koko ajan kehittyä ja auttaa joukkuetta voittamaan.

Mikä se sitten oli, mikä aiemmin tällä kaudella on puuttunut?

– Liian vähän intensiteettiä. En ole pelannut tarpeeksi aggressiivisesti. Fulhamia vastaan intensiteettini oli hyvällä tasolla. Nyt on tärkeää pystyä tekemään tulosta tasaisesti.

Lukaku myös kertoi mielenkiintoisella tavalla siitä, mikä viime kesänä meni pieleen. Väsymystä on ollut MM-kisojen vuoksi, mutta väsymyksen aiheuttaja ei välttämättä ole ollut viime kesän pelimäärä.

[readmore from=Manchester-United]

– Hankin vähän liikaa lihasta. Kyse oli MM-kisoista. Olo tuntui mahtavalta ja mielestäni pelasin hyvin siellä. Täällä pelityyli on kuitenkin kovin erilainen.

– Valioliigassa ei voi pelata samanlaisella lihasmassalla kuin MM-kisoissa. Kun tulin takaisin tänne, tajusin heti etten voi pelata täällä samalla tavalla.

– MM-kisojen jälkeen olin vähän väsynyt, mutta ihan samalla tavalla kävi 2014, kun palasin MM-kisoista Evertonin vahvuuteen. Nyt uskon olevani taas ihan ok-tasolla ja valmis paahtamaan eteenpäin.