Manchester Unitedin Romelu Lukaku on haluttu pelaaja Serie A:n Internazionalessa, se on tiedossa. Joidenkin lähteiden mukaan hyökkääjän saaminen sinimustiin oli avainasemassa jopa Antonio Conten nimittämisessä joukkueen valmentajaksi.

Belgialaiskolossi ei ole peitellyt ihailuaan juuri kyseistä valmentajaa kohtaan.

– Antonio Conten siirtyminen Internazionaleen on todella hyvä asia, sillä hän on mielestäni maailman paras manageri, Lukaku sanoi Sport Mediasetille.

Koko Italian pääsarja saa 26-vuotiaalta vuolaita kehuja. Varsinkin sen tulevaisuus näyttää tämän mukaan valoisalta.

– Valioliigan lisäksi Serie A on suosikkisarjani, rakastan Italiaa. Cristiano Rondalon siirron myötä liiga on tulossa vahvasti takaisin. Sitten on vielä Maurizio Sarrin (mahdollinen) siirtyminen Juventukseen, ja Carlo Ancelotti Napolissa. Serie A tulee olemaan todella mielenkiintoinen ensi kaudella, ja olen siitä hyvin iloinen.

Gazzetta dello Sportin toimittaja Nicolo Schira puhuu Lukaku-spekulaatioissa myös jo rahasta. Hänen mukaansa hyökkääjä tulisi Internazionalessa ansaitsemaan noin seitsemän ja puoli miljoonaa euroa, sekä bonukset kaudessa. Schiran mukaan tämä sisältyisi vuoteen 2024 saakka tehtävään sopimukseen.

Toisaalta, Lukaku antaa myös varovaisia lausuntoja, joiden perusteella hänen saattaisi kuvitella jäävän Unitediin.

– Conte tietää, mitä ajattelen hänestä. Nyt olen kuitenkin Manchester Unitedin pelaaja, ja sitä asiaa minun on kunnioitettava. Mikäli jotain tapahtuu, käydään neuvottelut seurojen ja agenttini välillä. Itse olen tehnyt päätöksen pysyä niistä ulkona.