Belgian entinen maajoukkuevalmentaja ennakoi Romelu Lukakun lähtöä Manchesterista: ”Hän saattaisi kostaa”

© Kuva: Getty Images

Belgian entinen maajoukkuevalmentaja George Leevens uskoo, ettei Romelu Lukaku pelkää pyytää siirtoa pois Manchester Unitedista. Serie A:n suurseura Internazionale on ollut kiinnostunut 26-vuotiaasta Belgian maajoukkuehyökkääjästä.

Lukakun rooli Unitedissa pieneni Ole Gunnar Solskjaerin korvattua José Mourinhon seuran managerina. Leevens uskoo hyökkääjän lähtöhalujen kasvaneen tämän jälkeen.

– Hän on loistava jalkapalloilija, mutta valmentajanvaihdos Manchester Unitedissa ei ole toiminut hänelle. Hän vaikutti vapautuneelta pelatessaan Belgian maajoukkueessa. Hän tarvitsee itseluottamusta. Hänen täytyy tuntea olevansa haluttu, Leevens kommentoi Mirrorille.

– Jos häntä ei valitse kokoonpanoon, hän tuntee sen eikä unohda. Hän tuntee tällä hetkellä, että hänen kykyjään epäillään. Hän ei pelkää tehdä sitä, mikä on hänelle parhaaksi.

Leevens uskoisi juuri Italian olevan Lukakulle tässä vaiheessa uraa sopiva ratkaisu.

– Se on maa, jossa jalkapallo on taktisempaa. Hän saattaisi kostaa ja osoittaa Manchester Unitedille, mitä heiltä puuttuu. Hän on näyttänyt aiemmin, ettei hän pelkää lähteä seurastaan.