Manchester United on varoittanut Internazionalea Romelu Lukakun suhteen. Italialaisseuran on aika tehdä belgialaiskärjestä hyväksyttävä tarjous, tai hän ei siirry minnekään, The Telegraph uutisoi.

United hylkäsi viime viikolla Interin 60 miljoonan euron suuruisen tarjouksen Lukakusta, vaatien hänestä peräti 100 miljoonan euron korvausta.

Ole Gunnar Solskjær haluaa tietää, onko kärkimies siirtymässä muualle vai jäämässä Old Traffordille. Norjalaismanageri tarvitsee aikaa korvaajan löytämiselle, eikä siirtoikkuna ole enää auki kuin kahden viikon ajan.

Inter ei kuitenkaan voi tarjota Lukakusta suurempaa korvausta, ennen kuin se on myynyt Mauro Icardin eteenpäin. Siirtolistatusta argentiinalaishyökkääjästä ei olla tehty vielä yhtään konkreettista tarjousta, vaikka hän onkin herättänyt kiinnostusta esimerkiksi Juventuksen leirissä.

Manchester Unitedilta odotetaan vilkasta loppukesää siirtojen suhteen. Ed Woodward työskentelee ahkerasti sekä Harry Maguiren että Sean Longstaffin siirtojen parissa. Paul Pogban tulevaisuus on puolestaan yhä pimeän peitossa.