Romelu Lukaku syyttää Manchester Unitedia: ”Viiteen kuukauteen sitä ei vain tapahtunut”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedista Internazionaleen pitkien vääntöjen jälkeen siirtynyt Romelu Lukaku nauhoitti haastattelin NBA-tähti Josh Hartin podcastiin, ollessaan vielä punaisten kirjoilla. Nyt julkistettu haastattelu valaisee hyökkääjän ja Unitedin välejä uudesta kulmasta.

– Oli paljon puheita, joilta minua ei haluttu suojella. Rom on menossa sinne ja Rom on menossa tänne. Tällaiset juorut levisivät, eikä ketään kiinnostanut kumota niitä.

On tavallista, että seurat vaimentavat ylimääräisiä huhuja, kun ne koskevat sen sopimuspelaajia. Nyt näin ei Lukakun mukaan käynyt.

– Kolme, neljä viikkoa odottelin, että joku pysäyttäisi puheet. Niin vain ei koskaan käynyt, joten kerroin Unitedille että meidän on parempi jatkaa eri suuntiin. Jos pelaajaa ei haluta suojella, nämä juorut leviävät. Heidän olisi tarvinnut sanoa vain että ”Romelu taistelee paikastaan”. Viiteen kuukauteen sitä ei vain tapahtunut.

Belgialainen syyttää lähes suoraan, tosin varovaisin sanoin, United-leiriä ”vuodoista”.

– Kaikki tämä paskapuhe mediassa; mistä se tuli? Ei minulta, eikä minun agentiltani. Kerroin seuralle, etten halua jäädä paikkaan, jossa en ole haluttu. He pitivät meitä tyhminä, mutta tiedämme kyllä mistä vuodot tulivat.

Kertoimet ottelulleManchester United - Watford23.02.2020