Manchester Unitedia vielä viime kaudella edustanut Romelu Lukaku pelaa parhaillaan erinomaista debyyttikauttaan Italian Serie A:ssa. Hän on ollut Internazionalen paras maalintekijä ja joukkue haastaa mestaruuksia viime vuosina kahmineen Juventuksen oikein kunnolla.

Samaan aikaan Old Traffordilla on ajoittain kärsitty hyökkääjäpulasta. Useat ovatkin kyseenalaistaneet seuran päätöksen myydä Lukaku.

Tuoreessa haastattelussa belgialaishyökkääjä kuitenkin paljastaa, että päätös lähdöstä ei ollut seuran vaan itse pelaajan. Ole Gunnar Solskjaer olisi halunnut pitää Lukakun, mutta pelaaja vaati siirtoa.

– Yksi huonokausivoi sattua kenelle tahansa. Se oli nyt ohitse minun osaltani. Tiedät, mitä tapahtui kulissien takana ja olin vain loppua. Minun osaltani se oli ohi, Lukaku kertoi Ian Wrightille YouTube-haastattelussa.

– Tilanne oli haastava minulle, koska minun tuli päättää, tulisiko minun siirtyä jonnekin, jossa pystyisin oppimaan uusia asioita pelaamisestani ja työskentelemään jonkun kanssa, joka halusi myös minut.

– Ole halusi minun jäävän, mutta kerroin hänelle, että se oli ohi. Minulla ei ollut energiaa.

– Kaikki kunnia hänelle [Solskjaerille], sillä hän auttoi minua pääsemään pois.