Belgialaishyökkäjä Romelu Lukaku, 26, siirtyi viime elokuussa Manchester Unitedista Internazionaleen. Milanolaisseura pulitti Lukakusta 65 miljoonaa euroa.

Ainakin tähän mennessä kärkimies on osoittanut olevansa tuon summan arvoinen. Lukaku ehti iskeä peräti 17 maalia kuluvan kauden Serie A:ssa, ennen kuin koronavirus keskeytti myös Italian pääsarjan monen muun urheilusarjan ohella.

Lukaku kertoo aikuistuneensa paljon lyhyessä ajassa uuden työnantajansa alaisuudessa. Hyökkääjä kertoi ajatuksiaan entiselle maalitykille Thierry Henrylle tämän Instagram -livessä.

– Kun kasvaa ihmisenä, ei enää ajattele niin paljon vain itseään. Maalien tekeminen on ”huumeeni”. Sitä varten minä elän. Mutta kun aikuistuu, pitää käyttää älykkyyttään. Minulla on kuitenkin edelleen paljon kehitettävää, Lukaku totesi.

– Mikäli haluan auttaa joukkuettani, minun pitää osata myös syöttää maaleja. En voi ajatella vain itseäni ja maalintekoa. Pitää ajatella myös joukkuekavereita. Kaikkien pitää tuntea itsensä tärkeäksi. Jos en pysty laukomaan itse, silloin etsin jonkun jolle syöttää.

Monen muun urheilijan tapaan myös belgialaishyökkääjä kaipaa jalkapallon palaamista arkeensa.

– On tämä vaikeaa. Kaipaan kilpailua, harjoituksia ja pelaamista fanien edessä. Se on tässä vaikeinta, ja mitä kaipaan eniten [viitaten koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen], Lukaku päätti.

Lähde: Sky Sports