© Kuva: Getty Images

Paikallislähde: Manchester City harkitsee ostavansa ex-pelaajansa takaisin

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Manchester Cityn organisaatiossa vuosina 2012-2015 ollut Rony Lopes pelaa erinomaista kautta Ligue 1:ssä AS Monacon riveissä.

Portugalin maajoukkueessakin debytoinut pelaaja ei koskaan päässyt pelaamaan minuuttiakaan Man Cityn edustusjoukkueessa, mutta Lopesia on jo pitkään pidetty erittäin lupaavana pelaajana.

Kesällä 2015 manchesterilaisseura tuli kuitenkin siihen tulokseen, että heillä ei ole hänelle käyttöä ja edessä oli siirto nykyiseen seuraan AS Monacoon.

Nyt 22-vuotias nuorukainen pelaa toistaiseksi ammattilaisuransa parasta kauttaan. Kaikki kilpailut mukaan lukien hänellä on kasassa 11 osumaa ja 12 maaliin johtanutta syöttöä. Manchester Evening Newsin mukaan Lopesin hyvät esitykset eivät ole jääneet hänen entiseltä joukkueeltaan huomaamatta.

Lähde kertoo, että Man City harkitsee pelaajansa takaisin ostamista ensi kesän siirtomarkkinoilla. Lopullinen päätös on vielä tekemättä, mutta Lopesin uskotaan olevan mahdollisuudesta kiinnostunut, sillä hän haluaisi palata entiseen seuraansa tilaisuuden tarjoutuessa.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden