Derby ja Manchester United kohtaavat torstaina FA Cupin neljännesvälieräkamppailussa. Yhdelle pelaajista ottelu tulee olemaan erityinen, Derbyn hyökkääjälle Wayne Rooneylle. Man Unitedia vuodet 2004-2017 edustanut englantilaiskärki otti arvontatuloksen ilolla vastaan.

– Halusin Manchester Unitedin [viitaten vastustajaan]. Olin sohvalla, ja hurrasin, kun arvontatulos tuli. Se oli loistava arpa meille, Rooney sanoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

Manchester Unitedin historian paras maalintekijä kohtaa entisen seuransa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun oli puolentoista vuoden ajan DC Unitedissa. Rooney kohtasi Unitedin aiemmin, kaudella 2017-2018 Evertonin paidassa.

– Aikani Manchester Unitedissa, rakastin jokaista minuuttia siellä. Olen nyt Derbyn pelaaja, ja haluan voittaa Derbyn kanssa, joten luonnollisesti haluan Manchester Unitedin häviävän ottelun meitä vastaan. Ottelun jälkeen olen taas Manchester Unitedin kannattaja, Rooney jatkoi.

– Tämä on hieno haaste meille. Se on iso haaste, mutta odotamme sitä suurella innolla. Tämä on upea mahdollisuus meille edetä FA Cupin puolivälieriin, hyökkääjä päätti.

Lähde: Sky Sports