Crystal Palace tiedotti perjantaina tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentajansa Roy Hodgsonin kanssa.

Huuhkajiakin aikoinaan valmentanut Hodgson saapui Crystal Palacen peräsimeen syyskuussa 2017. Hodgsonin ensimmäisellä kaudella seura päätyi 11. sijalle Valioliigassa ja viime kaudella pykälää alemmaksi. Crystal Palace on parhaillaan 12. sijalla sarjataulukossa.

72-vuotias Hodgson on parhaillaan selvästi Valioliigan kokenein valmentaja. 44 vuoden ajan urallaan valmentanut Hodgson on 12 vuotta vanhempi kuin toiseksi vanhin, kesäkuussa 61 vuotta täyttävä Everton-luotsi Carlo Ancelotti.

– Olen iloinen siitä, että pääsimme seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksestani. Olen ylpeä asioista, joita olen saavuttanut tässä seurassa kahden ja puolen vuoden aikana ja olen innoissani ensi kaudesta, Hodgson totesi seuran tiedotteessa.

– Kaikki tietävät, mitä tunnen tätä seuraa kohtaan, jota kannatin pikkupoikana. Tunnen erityisen yhteyden minun ja kannattajien välillä ja tiedän, että minä, omistajat ja pelaajat teemme yhdessä töitä päästäksemme tavoitteeseemme.