Crystal Palacen luotsi Roy Hodgson myöntää olevansa erittäin huolissaan Manchester Cityn joukkueessa ilmenneistä uusista koronavirustapauksista.

Valioliigan maanantai-illan ottelu Evertonin ja Cityn välillä siirrettiin myöhempään ajankohtaan uusien tartuntojen takia. Myös Arsenal ilmoitti toppari Gabrielin positiivisesta testituloksesta.

Huuhkajien entinen päävalmentaja Hodgson uskoo Valioliigan tekevän kaikkensa pelaajien ja taustahenkilöiden terveyden suojaamiseksi, mutta tehtävä on vaikea. Britanniassa korona leviää edelleen huolestuttavalla tavalla.

– Fakta on se, että he (pelaajat) ovat ihmisiä. He lähtevät seuroistaan ja menevät koteihinsa. Heillä on lapsia, jotka palaavat koulusta, ja heidän on käytävä kaupassa ja niin edelleen, 73-vuotias Hodgson kommentoi.

– Joten minun on sanottava, että se on erittäin, erittäin huolestuttavaa. Toivon, että selviydymme tästä.

– Valehtelisin, jos sanoisin, etten ole huolissani viruksen yleisyydestä tällä hetkellä. Enkä näe, että me jalkapallossa olemme erityisen suojassa siltä – vaikka yritämme niin kovasti pysyä siltä suojassa.

Keväällä merkittävät jalkapallosarjat keskeytettiin useammaksi kuukaudeksi pandemian takia, mutta nyt pelejä yritetään jatkaa.

Lähde: Evening Standard