Manchester United nousi sunnuntaina komeaan voittoon kaadettuaan Southamptonin 3-2. (lue otteluraportti täältä).

Southampton johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta Manchester United nousi lopussa tasoihin ja lisäajalla voittoon. Vaihdosta kentälle tullut Edinson Cavani viimeisteli kaksi maalia Southamptonin verkkoon.

Manchester Unitedin seuralegenda Roy Keane antoi tuttuun tapaansa kritiikkiä seuralle, vaikka Ole Gunnar Solskjaerin miehistö nousi kuolleista täyteen pistepottiin.

– Ei ole hyväksi terveydellesi katsoa Manchester Unitedin otteluita. Ongelma on se, että et koskaan tiedä, mitä saat katsoessasi otteluita. Ennen ottelua Solskjaer ja David de Gea sanoivat joukkueen tarvitsevan tasaisuutta, mutta se ei näy kentällä, Keane summasi Sky Sportsille.

De Gea joutui jättämään kentän avausjakson jälkeen loukattuaan polvensa. Keane syytti James Ward-Prowsen vapaapotkumaalista ennemmin Frediä kuin de Geaa. Fred aiheutti maaliin johtaneen vapaapotkun.

– Kritisoisin ennemmin Frediä, joka aiheutti vapaapotkun. En olettaisi maalivahtini päästävän maalia tuolta etäisyydeltä, mutta Ward-Prowse on yksi Euroopan parhaimmista vapaapotkuissa. Se oli loistava veto. Olisin pettynyt maalivahtiini, mutta enemmän Frediin.

LUE MYÖS: