Maurizio Sarri on antanut huolestuttavan ennustuksen Ruben Loftus-Cheekin tilanteesta. Italialaismanagerin mukaan englantilaispelaaja saattaa kärsiä pitkäaikaisesta selkävammastaan ”ikuisesti”.

Loftus-Cheek paljasti aiemmin tällä kaudella, että hänellä ”iso käyrä” hänen alaselässään. 23-vuotias huippulupaus on aloittanut esimerkiksi yogan helpottaakseen selkäkipuja, jotka ovat vaivanneet häntä aina 17-vuoden iästä lähtien.

Loftus-Cheek on pelannut nyt kaikissa Chelsean 13 viimeisessä valioliigaottelussa. Sarri on kuitenkin epäileväinen pelaajansa täyden kuntoutumisen suhteen.

– Meidän on tarkasteltava häntä. Hän tarvitsee tietynlaista harjoittelua. Luulen, että hän tulee [kärsimään vammastaan] pitkän aikaa, kenties ikuisesti, Sarri kertoi Sky Sportsin mukaan lehdistölle.

– Mutta voimme välttää leikkauksen. Viimeisen kuukauden aikana hän on pystynyt harjoittelemaan joka päivä, joten meille se on hyvin hyvin tärkeää. Nyt hän on pelikunnossa ja olen hyvin hyvin iloinen hänen puolestaan.

Loftus-Cheek, joka sai paljon kehuja Chelsean 1-1-tasapelistä Eintracht Frankfurtia vastaan viime torstaina, sanoo itse olevansa nyt erinomaisessa kunnossa.

Football on TNT Sports

@footballontnt

Football on TNT Sports

@footballontnt
"I thought he was the best player on the pitch."

"I know he's 23, but that was a mature performance."

Ruben Loftus-Cheek is getting better and better, and you can tell there's more to come...

A fantastic midfield performance tonight 💪
Ruben Loftus-Cheek put in a SHIFT for Chelsea in Frankfurt 🙌

Is it time he was given a bigger role in the team?

– Tilanteeni on nyt erittäin hyvä, olen tehnyt paljon töitä sen eteen; en ole tuntenut kipua selässäni pitkään aikaan, joten ne ovat todella hyviä merkkejä ja toivon voivani rakentaa sen päälle, Loftus-Cheek kertoi Skylle.

– Minusta voi tulla vain vahvempi, terveempi ja nopeampi. Toivottavasti loukkaantumiseni on rauhoittunut ja voin pelata säännöllisesti.