Chelsean keskikenttäpelaaja avautui loukkaantumisestaan – opetteli kävelemään uudestaan

© Kuva: Getty Images

Ruben Loftus-Cheek loukkasi akillesjänteensä vakavasti toukokuun lopussa harjoitusottelussa ja on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä.

23-vuotiaan Chelsean keskikenttäpelaajan on määrä palata tositoimiin marraskuussa.

Loftus-Cheek kertoi Wowhydraten haastattelussa ajastaan loukkaantuneena. Keskikenttäpelaaja joutui opettelemaan kävelemään uudestaan.

– Minun oli opeteltava kävelemään uudestaan. En kyennyt tekemään jalallani aluksi mitään ja minun oli tehtävä kaikkeni nostaakseni jalkaani. Loukkaantumisissa henkinen puoli on isossa osassa. Minun oli pysyttävä positiivisena ja pidettävä mieleni hyvänä. Kaikki tuki, kuten kannustava twiitti oli minulle iso asia, Loftus-Cheek kertaa.

– Kärsin muutamasta takaiskusta kuntoutumisprosessin aikana ja se oli turhauttavaa. Kipu on hiljattain poistunut, mutta olen varma, että palaan vahvempana ja parempana takaisin. Teen mitä tahansa ollakseni jälleen paremmassa kunnossa.

Loftus-Cheek oli viime kaudella Maurizio Sarrin alaisuudessa enimmäkseen vaihtopelaaja Valioliigassa, mutta sai mukavasti vastuuta vyölleen Eurooppa-liigassa, vaikka finaali jäikin pelaamatta vamman vuoksi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!