Wolves ja portugalilainen Sporting ovat pääsemässä yhteisymmärrykseen englantilaisseuran maksamasta kompensaatiosummasta.

Sportingia vuosikaudet edustanut Portugalin A-maajoukkuevahti Rui Patricio siirtyi kesällä ilmaiseksi Wolvesiin purettuaan sopimuksensa Sportingin kanssa useiden pelaajien tapaan.

Sportingia edustaneet pelaajat saivat purkaa sopimuksensa sen jälkeen, kun seuran kannattajat hyökkäsivät pelaajien kimppuun harjoituksissa. Sporting on vaatinut silti Wolvesilta siirtosummaa.

Seurat ovat neuvotelleet keskenään viime aikoina ja Wolves on maksamassa pian Sportingille noin 20 miljoonaa euroa Patriciosta.

Wolvesin päävalmentaja Nunon mielestä seura on käyttäytynyt loistavasti Patricion siirrossa.

– Uskon, että kaikki tämän saagan tiedot tulevat julkiseksi. Minun on sanottava, että olemme käyttäytyneet seurana oikein tässä tilanteessa. Niin Wolves kuin Rui Patriciokin.

Patricio on aloittanut Wolves-etappinsa komeasti. 30-vuotias maalivahti on kerännyt jo neljä nollapeliä.

– Hän on hyvin kokenut pelaaja. Hän on mies, joka osaa käsitellä asioita. Mielestäni hän on esimerkiksi sivuuttanut loistavasti kentän ulkopuolella tapahtuneet asiat keskittyäkseen harjoittelemaan ja kilpailemaan. Rui tekee loistavaa työtä.