Sadio Mané myöntää, että Valioliigan mestaruustaisto on Liverpoolin osalta ohi.

Englannin hallitseva mestari on hävinnyt neljä edellistä sarjapeliään ja vajonnut taulukossa kuudenneksi. Se on viiden pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta ja 19 pisteen päässä sarjakärki Manchester Citystä.

Manén mukaan Liverpool ei ole pysynyt alkukauden tavoitteissaan ja pudonnut viimeistään nyt pois Valioliigan mestaruusjahdista.

– Ensinnäkin, jokaisella pelaajalla on kauden alkaessa tavoitteensa, ei ainoastaan minulla. Sama koskee koko seuraa, Mané kertoi ESPN Brasilin haastattelussa.

– Kauden alussa tavoitteemme oli [voittaa] Mestarien liiga, Valioliiga sekä kaikki cup-pelit. Nyt voin sanoa, että kautemme on Valioliigan osalta ohi. Se [piste-ero] on liian suuri.

LUE MYÖS: Kova väite! Bild: Jürgen Kloppin lähtö Liverpoolista ensi kauden jälkeen näyttää todennäköiseltä

– Meidän asenteemme ja itseluottamuksemme on, että ”ikinä ei saa antaa periksi” – emmekä me annakaan – mutta Manchester City on ehdottomasti hyvä joukkue, ja he ovat lennossa.

Manén mukaan Liverpoolin tavoitteena on nyt voittaa Mestarien liiga ja sijoittua Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Carabao Cupista ja FA Cupista joukkue karsiutui jo aiemmin.

[readmore from=Liverpool]

– Päätavoitteemme juuri nyt on neljän parhaan joukkoon pääseminen. Mutta Mestarien liiga on entistä isompi päätavoite. Haluamme voittaa, emmekä jäädä toiseksi. Mutta siitä ei tule helppoa, Mané jatkoi.

– Siellä pelaavat Euroopan parhaat joukkueet, mutta olemme täällä voittaaksemme maailman parhaat. Teemme kaikkemme päästäksemme jatkoon ja voittaaksemme kilpailun.

Liverpool nujersi RB Leipzigin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa luvuin 2-0. Toinen osa – Liverpoolin kotiottelu – pelataan 10. maaliskuuta.