Allan Saint-Maximin on puolustellut Sadio Manéta, joka sai sosiaalisessa mediassa kovaa kritiikkiä Liverpoolin omilta kannattajilta lauantain Newcastle-tasapelin jälkeen.

Liverpool pudotti taas arvokkaita pisteitä Valioliigan TOP4-taistossa, kun Joe Willockin lisäajan tasoitusmaali toi Newcastlelle ison pisteen Anfieldilta.

Mohamed Salah avasi kotijoukkueen maalihanat jo kolmen minuutin kohdalla, jonka jälkeen Mané ja kumppanit eivät kuitenkaan onnistuneet hyödyntämään punapaitojen muita maalipaikkoja.

[readmore from=Liverpool]

Eräs Liverpool-kannattaja lähetti ottelun jälkeen Saint-Maximinille seuraavan viestin Twitterissä: ”Voisitko tulla Liverpooliin niin, että Mané siirtyy samalla toiseen suuntaan?”

Saint-Maximin ei kuitenkaan pitänyt Manén saamasta kohtelusta niin tämän kuin muidenkaan Liverpool-fanien toimesta, puolustellen senegalilaista huippuhyökkääjää arvostettavalla tavalla.

– Minä tiedän, että ajattelet tämän olevan kiva viesti minulle, mutta en pidä siitä. Ole kunnioittava häntä (Manéa) kohtaan, pyydän, kirjoitti Saint-Maximin.

– Olet epäkunnioittava. Hän teki ja tekee paljon asioita Liverpoolille. On vielä paljon aikaa, ennen kuin voisin saavuttaa saman tason kuin hän.

Allan Saint-Maximin

@asaintmaximin
I know you think it’s a nice message to me but I don’t like this. Be respectful to him please you are ungrateful, he did and he’s doing a lot for Liverpool, there still a long way before I could reach his level

Saint-Maximin on missannut suuren osan kaudesta loukkaantumisten ja koronakaranteenien takia. 24-vuotias ranskalaislaituri on pelannut yhteensä 21 ottelua, joissa hän on takonut kolme maalia ja viisi maalisyöttöä.

Mané on sen sijaan pelannut yhteensä 43 ottelua Liverpoolille tällä kaudella, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Näissä otteluissa hän on tehnyt 13 maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä.