Liverpool kohtaa Kiovassa pelattavassa Mestarien liigan finaalissa lauantaina 26.5. Real Madridin. Liverpool-legenda Sami Hyypiä jännittää lauantaina monen muun Liverpool-fanin kanssa sitä, palaako joukkue Euroopan ykköseksi.

Lauantain finaaliin Liverpool lähtee vedonlyöntiyhtiö Betssonin kerrointen valossa altavastaajana: Real Madridin voitto saa tällä hetkellä kertoimen 1,70, ja Liverpoolin mestaruusjuhlat palauttaisivat panoksen 2,20-kertaisena.

Betssonin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Hyypiä myöntää, että hänelle Liverpoolin finaalipaikka on yllätys.

– Jos ennen kautta olisi kysytty, ilman muuta. Mutta alkulohkon jälkeen ajattelin, että Liverpool on joukkue, jota vastaan kukaan ei halua pelata. Jatkopeleissä on sitten tarjottu viihdettä koko rahan edestä. Olen ihan varma, ettei Realkaan olisi halunnut Liverpoolia vastaan pelata.

Jürgen Kloppin tapa pelata on toimiessaan äärimmäisen vaikea vastustajalle. Kovin moni Euroopassa ei pelaa tuolla tavalla ja tuolla systeemillä, Hyypiä huomauttaa Betssonin blogissa.

Lisää Hyypiän ajatuksia sekä Mestarien liigan finaalin pelikohteet täällä: https://content.betsson.com/fi/jalkapallo/mestarien-liiga/sami-hyypia-liverpool-finaali/