Liverpoolin takalinjoilla loistavan uran tehnyt ja kapteeninakin ollut Sami Hyypiä olettaa, että Liverpoolin voittokulku jatkuu myös lauantaina. Puhtaan pelin Liverpool kohtaa kotonaan Anfieldilla Southamptonin lauantaina Viasatin ja Viaplayn välittämässä ottelussa.

– Tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, Liverpool. Joukkueessa on hirmuinen itseluottamus tällä hetkellä päällä. Sen näki hyvin tiistain Mestarien liigan ottelusta. Jotenkin näytti koko ajan siltä, jopa loppuhetkillä, että Liverpool tiesi voittavansa, Hyypiä sanoo Valioliiga.comille.

– PSG-voitto osoitti myös, että materiaali on laaja. Daniel Sturridge tuurasi Roberto Firminoa hyvin. Kun Firminoa sitten tarvittiin, hän tuli vaihdosta ratkaisemaan. Myös Xherdan Shaqiri teki mielestäni hyvän sisääntulon.

Vaikka materiaali on laaja, Hyypiä ei usko, että manageri Jürgen Klopp vaihtaisi kovin paljoa tuttua kokoonpanoa lauantaina.

– Pari muutosta voi hyvin tulla, mutta kyllä valmennusjohto haluaa pitää voittoputken päällä. En usko, että mitään oleellisia muutoksia tulee, vaikka vastassa on ”vain” Southampton.

– Soton pystyy lähtemään otteluun täysin ilman paineita. Kukaan ei odota heiltä mitään. Jos he pystyvät pitämään nollan tarpeeksi pitkään, usko alkaa nousta. Mutta harva on viime aikoina kestänyt Anfieldilla Liverpoolin prässiä kovin kauaa.

Hyypiä siis uskoo vakaasti, että Liverpoolilla on lauantai-iltana tilillä 18 pistettä.

– Ilman muuta uskon Liverpoolin voittoon. Puhtaalla pelillä tulevat jatkamaan. Ja sunnuntaina sitten nähdään, miten Chelsea pärjää West Hamin vieraana.

– Itse luulen, että ensi viikkoon lähdetään siitä, että Liverpool on Valioliigan kärjessä. Chelsea johtaa ennen viikonloppua yhden maalin erolla. Voi hyvin olla, että lauantaina nähdään paljonkin maaleja. Varsinkin jos Liverpool tekee avausmaalin ensimmäisen 20 minuutin sisällä, Hyypiä laskee.

Liverpoolin ja Southamptonin välinen ottelu alkaa lauantaina kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana Viasatin kanavilta tai Viaplay-palvelusta.