Liverpoolissa vuosikymmenen ajan aikanaan pelannut Sami Hyypiä uskoo punapaitojen mahdollisuuksiin eurokentillä.

– Olimme Mestarien liigan loppuottelussa viime vuonna, ja ajatuksena on, että etenemme yhden askeleen pidemmälle, Hyypiä toteaa paikallislehti Liverpool Echon haastattelussa.

– Teimme viime kesänä joitakin loistavia hankintoja, ja joukkue näyttää jopa vahvemmalta. Ei ole syytä, miksi emme voisi mennä tällä kertaa loppuun saakka.

[readmore from=Sami-Hyypiä]

Vaikka Jürgen Kloppin miehistö taistelee kynsin hampain Valioliigan mestaruudesta, Mestarien liiga ei ole Hyypiän silmissä vähemmän tärkeä kilpailu tänä keväänä.

– Siitä tulee vaikeata, mutta se on mahdollista. Molemmilla rintamilla halutaan olla mukana mahdollisimman pitkään. Siitä tulee mielenkiintoisempaa kannattajien kannalta. Tätä he haluavat – nähdä joukkueensa kilpailevan kahdesta suurimmasta pokaalista.

Liverpool joutuu kuitenkin kovaan testiin jo Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa, kun vastaan asettuu hallitseva Saksan mestari Bayern München.

– Bayern ei ole suoriutunut niin hyvin kotimaan liigassa tällä kaudella, mutta he ovat silti vaarallisia, huomauttaa Hyypiä.