Sami Hyypiä varoittaa Liverpool-kaksikon tärkeydestä: ”Olisin huolissani jos he loukkaantuisivat”

Eetu Ikola
getty_hyypiasami20070803
Kuva: Getty Images

Liverpoolin entinen huipputoppari Sami Hyypiä on hehkuttanut Trent Alexander-Arnoldin ja Andrew Robertsonin tärkeyttä punapaitojen joukkueelle. Hän on kuitenkin huolissaan kaksikon lisääntyneen vastuun tuomasta rasituksesta.

Liverpoolilla ei ole puolustajakaksikon tilalle yhtä laadukkaita varamiehiä. Englantilaistoppari Joe Gomez on korvannut Alexander-Arnoldia silloin tällöin oikean laitapuolustajan tontilla ja keskikenttämies James Milner Robertsonia vasemmalla. Tähtipuolustajien peliminuutit huolestuttavat tämän takia Hyypiää.

– Trent ja Andy ovat maailmanluokan laitapuolustajia, mutta toivon että voisimme kontrolloida heidän kuormitustaan hieman, Hyypiä kertoi Daily Mirrorille.

Andrew Robertson ja Trent Alexander-Arnold. Kuva: Getty Images

– He ovat niin tärkeitä joukkueen pelitavalle että he pelaavat isoja minuutteja, koska he ovat vain niin hyviä.

– Ehkä jossain vaiheessa se voi koitua pieneksi ongelmaksi, mutta toivon että manageri ja hänen henkilökuntansa pystyvät tasaamaan heidän kuormitusta niin, että he voivat pelata niin paljon tärkeitä minuutteja kuin mahdollista.

[readmore from=Liverpool]

Oikea laitapuolustaja Alexander-Arnold ja vasen laitapuolustaja Robertson kuuluvat saksalaismanageri Jürgen Kloppin tärkeimpiin pelaajiin myös Liverpoolin hyökkäyspelissä. Alexander-Arnold syötti viime kaudella yhteensä 16 maalia, tehden itse yhden. Robertson rekisteröi nimiinsä puolestaan 13 maalisyöttöä.

– Heitä on hankala ottaa pois, sillä he antavat joukkueelle niin paljon, mutta olisin huolissani jos he loukkaantuisivat, suomalaislegenda lisäsi.

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Valioliiga.com

Suomen suurin Valioliiga-sivusto