Everton hankki Málagassa edelliskaudella 16 maalia paukutelleen Sandro Ramírezin kesällä 2017, mutta Sandron kausi ei mennyt alkuunkaan putkeen. Peliminuutit Valioliigassa jäivät vähiin, ja maalitili kokonaan avaamatta.

Nyt 23-vuotiasta Silvaa ollaan viemässä takaisin Espanjaan, tällä kertaa Real Sociedadin joukkueeseen. Eilisessä Liigacupin ottelussa Sandro pääsi kuitenkin yllättäen avauskokoonpanoon, pelaten ensimmäistä kertaa Toffeesin kilpailullisessa ottelussa sitten jouluaatonaaton. Sandro myös syötti Evertonin avausmaalin 3-1 -voittoon päättyneessä ottelussa.

Evertonin manageri Marco Silva myönsi, että hän oli osin pakotettukin peluuttamaan Sandroa joukkueen loukkaantumistilanteen takia. Samalla hän kuitenkin korosti, että pitäisi espanjalaishyökkääjän mieluusti omassa joukkueessaan.

– Kaikesta tapahtuneesta huolimatta uskon Sandroon. Hän osoitti tänään minulle olevansa suurenmoinen ammattilainen, enkä ole yllättynyt.

– Vaikka joku soittaisikin ihan kohta ja tarjoaisi jotain, jota Sandro on etsinytkin, haluaisin hänen jäävän meille. Se johtuu siitä, että hän on pelaaja, johon uskon, Silva jatkoi Sky Sportsin mukaan.