Fulhamin väliaikaismanageri Scott Parker uskoo, että hänen joukkueensa voi selvitä putoamistaistelusta kuivin jaloin, mutta hän tiedostaa, että helppoa se ei tule olemaan.

Toissa vuonna peliuransa Fulhamissa lopettanut Parker, 38, on jo seuran edustusjoukkueen kolmas manageri tällä kaudella. Joukkueen Valioliigaan nostanut Slaviša Jokanović sai lähteä marraskuussa ja hänen tilalleen tullut Claudio Ranieri menetti työpaikkansa jo reilun kolmen kuukauden jälkeen.

Fulham on sarjassa viimeistä edellisenä, kymmenen pisteen päässä putoamisviivasta, kun yhdeksän kierrosta on jäljellä, eikä joukkueen ottelukalenteri ole helpoimmasta päästä. Ensi lauantaina se kohtaa vieraissa, niin ikään manageria vaihtaneen, Leicesterin ja sen jälkeen vuorossa ovat kotipelit sarjan kärkijoukkueita Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan.

– Se (sarjassa säilyminen) ei ole mahdoton tehtävä. Valehtelisin, jos istuisin tässä kertomassa, että se on helppoa, mutta aiomme yrittää, vaikka realismia on ilmassa, kommentoi Parker Sky Sportsin mukaan.

– Jokainen ottelu on pakko voittaa, kun on tässä asemassa. Se (Leicester) on vaikea peli, ja me odotamme sitä, mutta me ymmärrämme, millaisessa ahdingossa olemme.

– Yritämme tosissamme keskittyä siihen, että seura olisi yhtenäisempi ja että fanit olisivat lähempänä pelaajia. Se viesti pysyy samana, mutta me ymmärrämme myös, että olemme työssä, jossa meidän on pakko voittaa.

– Tällä hetkellä on helppoa motivoida (pelaajia). Minun on siirrettävä huomio putoamisesta ja runsaasta rahankäytöstä muualle. Siihen minä en keskity.

– Minä yritän keskittää huomion siihen, että kaikki tekevät parhaansa ja antavat kaikkensa joka pelissä.