Tottenhamin laitapuolustaja Serge Aurier on paljastanut suunnittelevansa paluuta Paris Saint-Germainiin, missä hän haluaisi pelata vielä uusiksi ennen eläkkeelle jäämistä.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja siirtyi PSG:stä Tottenhamiin 23 miljoonalla punnalla elokuussa 2017. Hän on pelannut yhteensä 74 ottelua pohjoislontoolaisten alakerrassa, saaden enemmän vastuuta Kieran Trippierin siirryttyä kesällä Atlético Madridiin.

Aurier, 27, haluaisi lisääntyneestä peliajastaan huolimatta palata jonain päivänä Ranskan pääkaupunkiin päättämään uransa.

– Näkisinkö itseni päättävän urani PSG:ssä? Se on minun suunnitelmani!, Aurier kertoi Canal+ Africalle.

– Haluaisin viimeistellä [pelaajaurani] PSG:ssä. Se on ennen kaikkea sydämeni seura. Minulla on sellainen olo, kuin jotain olisi jäänyt kesken.

Serge Aurier pelasi yhteensä 81 ottelua PSG:n paidassa. Kuva: Getty Images

– Se on ollut minun seurani pikkupojasta lähtien, menin jo silloin katsomaan otteluita Parc des Princesille. Se oli unelma minulle, siirtyä PSG:hen, eikä se unelma ole vielä päättynyt.

Aurier ei maininnut olevansa tyytymätön tilanteeseensa Tottenhamissa. Hänen kommenttinsa kuitenkin antavat olettaa, ettei häntä haittaisi palata PSG:n riveihin jo vaikka seuraavana päivänä.

[readmore from=Tottenham]

– Jos päätyisin päättämään urani PSG:ssä, rakastaisin sitä. Olisin voinut viettää koko urani PSG:ssä, eikä se olisi ainakaan haitannut minua. Kun pelaat sydämesi seuralle, et halua mennä minnekään muualle, eikä sinulle jää minkäänlaisia katumuksia.

– On pelaajia, jotka ovat viettäneet lähes koko uransa samassa seurassa, koska se on rakkautta. Kyse ei ole rahasta tai mistään muusta. Kaikki minun perheeni on Pariisissa, olen pariisilainen, en voisi unelmoida mistään paremmasta.

– Tänään minulla on minun pieni urani muualla, toivon olevani paras vähän kaikkialla. Seuraan PSG:tä etäältä, mutta se on yhä minun seurani, eikä se tule muuttumaan.

Aurier on ranskalaisseura Lensin kasvatti, mistä hän siirtyi vuonna 2012 Toulouseen. PSG nappasi hänet joukkueeseensa – aluksi lainalla – vuonna 2014.