Arsène Wengeriltä kova väite Serge Gnabryn siirrosta vuonna 2016: ”He manipuloivat hänet siirtymään Werder Bremeniin”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen valmentaja Arsène Wenger arvelee BeIN Sportsin haastattelussa, että Bayern München manipuloi nykyistä pelaajaansa Serge Gnabryä siirtymään vuonna 2016 Werder Bremeniin. Wenger kertoo, että he (Arsenal) olivat halukkaita jatkamaan Gnabryn sopimusta.

– Yritimme jatkaa hänen (Gnabry) sopimustaan pitkään. Olen sitä mieltä, että Bayern manipuloi häntä kulissien takana siten, että jos hän siirtyisi Bremeniin, niin Bayern hankkisi hänet myöhemmin.

Arsenal hankki Gnabryn Lontooseen tämän ollessa 16-vuotias. Vaikka hän ei heti lyönytkään läpi Gunnersissa, niin Wenger kuitenkin uskoi nuorukaisen kykyihin.

– Hän oli todella potentiaalinen poika, jolta puuttui joissain tilanteissa itseluottamusta. Mutta uskoimme aina, että meillä on pelaaja, joka voi saavuttaa paljon. Hän tuli takaisin lainalta West Bromwichista, jossa kokemus oli surkea. Yritin saada hänen itseluottamustaan takaisin, koska uskoin hänen kykyihinsä, Wenger kertoo.

Gnabry on osoittautunut Bayernille loistavaksi hankinnaksi. Mies on paukuttanut kolmella kaudella Bundesliigassa yli kymmenen maalia. Viime vuonna hänet valittiin fanien toimesta Bayernin vuoden pelaajaksi.

Kertoimet ottelulleArsenal - Everton23.02.2020