Bayern Münchenin laituri Serge Gnabry loisti Lontoon tiistai-illassa. Laituri iski peräti neljä maalia, kun saksalaiset tyrmäsivät Tottenhamin. Gnabry kirjoitti twitteriin ottelun jälkeen: ”Pohjois-Lontoo on PUNAINEN!!!”

Serge Gnabry

@SergeGnabry
North London is RED!!!

Kyseinen twiitti on siinä mielessä hauska, että Gnabry on pelannut aiemmin Pohjois-Lontoon punapaitaisessa seurassa, Arsenalissa. Sosiaalisessa mediassa onkin naureskeltu tälle Gnabryn päivitykselle.

Gnabry käväisi Arsenalia edustaessaan lainalla West Bromwichissa kaudella 2015-2016. Visiitti kesti kuitenkin kauden alusta vain tammikuuhun asti. West Bromwichin managerina silloin toiminut Toni Pulis totesi lainapestin päättymisestä tuolloin:

– Serge tuli tänne pelaamaan, mutta hän ei ole ollut tarpeeksi hyvällä tasolla pelatakseen näitä pelejä.

Gnabry sai luonnollisesti paljon huomiota ottelun jälkeen mediassa. Monet entiset huippupelaajat ylistivät neljän maalin iltaa viettänyttä laituria BT Sportille.

– Hän vain juoksee puolustajien ohi, jättää heidät kuolemaan ja hänen viimeistelynsä ovat hienoja, totesi Bayernin entinen keskikenttäpelaaja Owen Hargreaves.

– Heti alusta tiesi, että Spursin laitapuolustajille tulee pitkä ilta, elleivät he tuplaa häntä (Gnabrya), sanoi entinen hyökkääjä Peter Crouch.

– Serge Gnabry näytti Arsenalille mitä he menettivät, päätti entinen huipputoppari Rio Ferdinand.