Sergio Agüero saavutti kolme suurenmoista rajapyykkiä tehtyään hattutempun Chelseaa vastaan

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Sergio Agüero teki viime viikolla hattutempun Arsenalin verkkoon, kun Manchester City voitti Tykkimiehet 3-1 Etihad Stadiumilla. Argentiinalaishyökkääjä toisti temppunsa sunnuntaina, kun manchesterilaiset murskasivat Chelsean 6-0.

Hattutemppu oli Agüeron 11. Valioliigassa ja hänen kolmas tällä kaudella. Agüerolla on nyt entisen Blackburn- ja Newcastle-kärki Alan Shearerin kanssa eniten tehtyjä hattutemppuja koko Valioliigan historiassa (11).

Agüerosta tuli myös koko valioliigahistorian viides pelaaja, joka on onnistunut tekemään hattutempun kahdessa peräkkäisessä kotipelissä. Viimeksi siinä onnistui Chelsea-legenda Didier Drogba, vuonna 2010.

Agüeron 11 hattutempusta yhdeksän on tullut kotona. Tämä on myös suurin määrä kotipelihattutemppuja koko valioliigan historiassa. Toiseksi eniten hattutemppuja kotipeleissä on onnistunut tekemään entinen Arsenal-maalitykki Thierry Henry (8).

Agüero on nyt tämän valioliigakauden aikana tehnyt 17 maalia, ja on maalitilastojen jaetulla ykkössijalla Liverpool-hyökkääjä Mohamed Salahin kanssa.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus