30-vuotias argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüero pelaa jälleen kerran mahtavaa kautta. ”Kun” Agüero on pyssyttänyt valioliigamestaruudesta taistelevalle Manchester Citylle kaikissa kilpailuissa jo 28 maalia, ja jopa miehen uran yhden kauden maaliennätys – 33 osumaa kaudella 2016-2017 – on helposti haarukassa. 20 valioliigamaalin rajapyykki on rikkoutumassa viidennellä kaudella peräkkäin.

Agüeron yhdeksän vuotta nuoremmalle pikkuveljelle Gastón del Castillolle kuuluu sen sijaan huomattavasti huonompaa. Niin ikään jalkapalloilijana uraa tehnyt Del Castillo pidätettiin viikonloppuna seksuaalirikoksesta epäiltynä. Del Castillon pidätyksestä kertoo argentiinalaislehti Clarín.

Lehden mukaan 21-vuotias Del Castillo järjesti perjantaina Buenos Airesissa bileet juhlia varten vuokraamassaan talossa. Del Castillosta rikosilmoituksen tehneen nuoren naisen mukaan Del Castillo ja nainen itse tutustuivat toisiinsa juhlissa, ja menivät asunnossa sijainneeseen huoneeseen yhteisenä aikomuksenaan harrastaa seksiä.

20-vuotias nainen kuitenkin poistui huoneesta hetkeksi, ja kun hän palasi, ei huoneessa ollutkaan Del Castillo, vaan tämän 33-vuotias kaveri. Huone oli pimeä, ja kun nainen huomasi seksin jälkeen miehen vaihtuneen, hän huusi apua. Nainen myös soitti itse poliisille. Nyt hän syyttää Del Castilloa ”luovuttamisestaan toisen miehen raiskattavaksi”.

Poliisi tutki tapahtumapaikan ja nainen vietiin sairaalaan jatkotutkimuksia varten. Rikosilmoituksen nainen teki lauantaiaamuna ja sunnuntaina niin Del Castillo kuin raiskauksesta epäilty mieskin pidätettiin.

Hyökkääjänä pelaava Gastón del Castillo on todennut haastatteluissa unelmakseen pelata joskus veljensä kanssa yhdessä, mutta miehen oma peliura on jäänyt hyvin vaatimattomaksi. Del Castillo käväisi Espanjassa koettamassa onneaan kakkosliigassa pelaavassa Cádizissa, mutta ei saanut seurassa juurikaan peliaikaa. Viimeksi hän pelasi Newell’s Old Boysissa, mutta sielläkin sopimus purettiin tammikuussa näyttöjen jäätyä vaatimattomiksi.