Manchester City tiedotti maanantaina Sergio Agüeron poistuvan seurasta kuluvan kauden jälkeen.

Agüeron sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kesällä, eivätkä osapuolet allekirjoita uutta jatkosopimusta.

Agüeron kanssa Manchester Cityssä pelannut Micah Richards kirjoitti kolumnin argentiinalaiskärjestä Daily Mailille. Agüero ja Richards voittivat Valioliigan mestaruuden Manchester Cityn riveissä keväällä 2012.

– Olen pettynyt. Se oli minun reaktioni siihen, kun kuulin Agüeron jättävän Manchester Cityn. Rakastan Manchester Cityä ja olen ylpeä päästyäni pelaamaan Agüeron kanssa samaan aikaan. Hän ei ole ainoastaan loistava pelaaja, mutta myös loistava ihminen. Olen hänelle paljon velkaa. Etenkin ilman häntä en olisi Valioliigan mestari, Richards totesi.

Richardsin mielestä Agüero kuuluu Valioliigan historian parhaimpien hyökkääjien joukkoon. Agüero on Manchester Cityn seurahistorian paras maalintekijä 257 maalillaan.

– Mielestäni Agüero on Valioliigan historian paras hyökkääjä yhdessä Alan Shearerin ja Thierry Henryn kanssa. Muistan, kun harjoittelimme Agüeron kanssa ensimmäisen kerran yhdessä ja ajattelin, että onko hän muka niin erityinen. Kun näin hänet kentällä kilpailullisessa ottelussa, hän osoitti olevansa erityinen.

– Jos minun pitäisi valita joku pelastamaan henkeni, valitsisin Agüeron.