Porton huippuluotsi väitti tuomareiden suosineen Chelseaa – etenkin yksi tilanne raivostutti: ”Se ei ole normaalia”

© Kuva: Getty Images

FC Porton päävalmentaja Sergio Conceiçao antoi kovaa palautetta ottelun erotuomarille keskiviikon Chelsea-tappion jälkeen.

Mestarien liigan puolivälierävaiheen ensimmäinen osaottelu joukkueiden välillä päättyi Chelsean 2-0-vierasvoittoon, kun Mason Mount ja Ben Chilwell rankaisivat portugalilaisia kohtalokkaista virheistä (lue otteluraportti).

Conceiçaon mielestä tuomaristo kohteli Portoa kuitenkin epäreilusti, huutaen ottelun jälkeen sekä César Azpilicuetan varoituksen että viheltämättä jääneen rangaistuspotkun perään.

Ottelun toisella jaksolla Azpilicueta kaatoi Moussa Maregan nimittäin selän puolelta kumoon rangaistusalueen sisällä, mutta slovenialaistuomari Slavko Vincic ei Chelsean espanjalaiskapteenia rankaissut.

LUE MYÖS: Suomalaistuomari tänään Arsenalin Eurooppa-liiga-ottelussa

– Olemme puolivälierien ainut joukkue, joka ei kuulu viiden suurimman liigan joukkoon ja saamme tuntea sen tämäntyyppisissä otteluissa. Se ei ole normaalia, tuhahti Conceiçao lehdistölle AS:n mukaan.

– Azpilicueta rikkoi suunnilleen kymmenen kertaa eikä saanut edes varoitusta. Minun mielestäni meidän olisi pitänyt saada myös rangaistuspotku rikkeestä Maregaa kohtaan.

– Ottelussa oli useita tilanteita, jotka eivät tehneet minua lainkaan iloiseksi, portugalilaisluotsi jatkoi kuvaillen myös ottelun lopputulosta ”epäansaituksi”.

– Mielestäni pelasimme todella hyvin. Puolustimme johdonmukaisesti ja hyökkäyksemme olivat aina vaarallisia. Chelsean ensimmäinen laukaus kohti maaliakin tuli vasta pelin 32. minuutilla.

– Emme pelänneet, vaan yritimme tehdä maalin. Toisella puoliskolla tilanne oli samanlainen. Chelsea ei saanut juuri mitään aikaiseksi pelin viimeisellä kolmanneksella ja meillä oli joitain tilanteita, mutta emme vain onnistuneet maalinteossa.

Chelsea ja Porto ottavat yhteen taas ensi viikon tiistaina. Otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan välierissä joko Real Madridin tai Liverpoolin.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.