Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, että Sergio Romero on noussut kamppailemaan tosissaan joukkueen ykkösvahdin paikasta. Moni pitää miestä Valioliigan parhaana kakkosvahtina.

Lauantaina argentiinalainen pelasi loisto-ottelun FA Cupin kolmannella kierroksella Wolverhamptonia vastaan. Maalittomaksi jääneessä kamppailussa hän venyi esimerkiksi uskomattomaan reaktiotorjuntaan Matt Dohertyn yrittäessä maalintekoa.

– Heillä oli paikkoja. Sergio Romero teki joitakin loistavia torjuntoja ja pääsimme pälkähästä puskutilanteessa, norjalainen totesi ottelun jälkeen.

Solskjærin mukaan 32-vuotias Romero ei ole koskaan pettänyt joukkuetta. Päinvastoin, hänelle on kertynyt paljon nollapelejä.

– Hän laittaa painetta David de Gealle, ja sitä haluamme. Haluamme maailman parhaat pelaajat tänne.

Romero on pelannut Unitedissa 52 ottelua, jos kaikki kilpailut huomioidaan, mutta Valioliigassa hän on ollut tolppien välissä vain seitsemän kertaa.

Tilanne voi kuitenkin muuttua, sillä monivuotinen ykkösvahti de Gea on sortunut viime aikoina virheisiin yllättävän usein ja luotto espanjalaiseen ei ole enää samalla tasolla kuin aiempina vuosina.

Unitedin maalivahtitilanne on kaikkea muuta kuin huono, sillä Romeron lisäksi sopimuspelaajiin kuuluu Sheffield Unitedissa lainalla oleva Dean Henderson.

Lähteet: BBC, Goal