Valioliigan tämän kauden sensaatiojoukkueeksi on noussut Sheffield United, joka taistelee jopa Mestarien liigan paikasta.

Nousija-United komeilee sarjataulukossa seitsemäntenä 27 kierroksen jälkeen. Eroa neljäntenä majailevaan Chelseaan on vain neljä pistettä.

Sijoitus olisi vieläkin parempi, jos sheffieldiläiset eivät olisi menettäneet johtoaan viikonlopun kierroksella. Bramall Lanella vieraillut Brighton nousi ottelussa 1–1-tasapeliin.

Brighton on Graham Potterin aikakaudella tunnettu siitä, että joukkue pitää pallonhallinnan mieluusti itsellään. Tällä kertaa se ei kuitenkaan ollut mahdollista.

– Mielestäni joskus on annettava kunniaa vastustajalle. Kyse ei ollut siitä, ettemmekö olisi halunneet pelata. Halusimme kyllä, Potter kommentoi pelin jälkeen.

– Yksinkertaisesti meidän ei annettu tehdä sitä. Joten on pelattava sillä laadulla ja ominaisuuksilla, mitä joukkueesta löytyy.

Potter oli tyytyväinen pisteeseen – ”erittäin hyvää vastustajaa vastaan vihamielisen yleisön edessä”.

– Heillä on jo nyt 40 pistettä, ja kunnioitan heitä siitä valtavasti. Kunnioitan valtavasti Chrisiä (Wilder) ja sitä, mitä heidän joukkueensa on tekemässä.

Lähde: The Star