Valioliigan jumbosijaa miehittävä Sheffield United on viimeistelemässä listaansa potentiaalisista manageriehdokkaista, kertoo Sheffield Star.

Blades on ollut vailla vakituista managaria reilun kahden viikon ajan Chris Wilderin jätettyä seuran. Tällä hetkellä joukkuetta luotsaa väliaikaisvalmentaja Paul Heckingbottom.

Sheffield Starin mukaan serbialainen Slaviša Jokanović on valmis keskustelemaan vakituisesta managerin pestistä, jos Sheffield Unitedin seurajohto on häneen yhteydessä. Jokanović muistetaan Englannissa Watfordin ja Fulhamin peräsimestä, ja hän valmentaa tällä hetkellä qatarilaista Al-Gharafaa.

Uutena nimenä ehdokaslistalle on noussut Jokanovićin entinen apuvalmentaja Javier Pereira, joka valmentaa parhaillaan kiinalaista Henan Songshan Longmeniä.

Sheffield United on lisäksi saanut lukuisia yhteydenottoja useilta Englannissa työskenteleviltä managereilta. Myös Heckingbottomin väliaikaisvalmennusryhmään liittynyt Jason Tindall on yksi vaihtoehto. Tindall toimi pitkään Eddie Howen apulaisena Bournemouthissa ja lyhyesti hänen seuraajanaan.

Tällä hetkellä Sheffield Unitedin putoaminen sarjaporrasta alemmas vaikuttaa väistämättömältä. Se on Valioliigassa viimeisenä ja 14 pistettä perässä Newcastlea, joka majailee 17:nä.