Unai Emeryn mukaan Shkodran Mustafin päätös jäädä täksi kaudeksi Arsenaliin on antanut saksalaistopparille uuden alun hänen uralleen Emirates Stadiumilla.

Emery kehotti Mustafia siirtymään siirtoikkunan lopuilla toiseen seuraan. 27-vuotias keskuspuolustaja halusi kuitenkin jäädä Pohjois-Lontooseen, eikä lähtöä koskaan toteutunut.

Sky Sports yhdisti Mustafia kesän aikana esimerkiksi Monacoon ja Juventukseen. David Luizin, Sokratis Papastathopoulosin ja Rob Holdingin kanssa avauksen paikasta taisteleva Mustafi jäi kuitenkin paikoilleen.

– Totta kai arvostan hänen päätöstään [jäädä tänne]. Kun hän teki tämän päätöksen, juttelin hänelle ja kerroin, että tulen tekemään hänen kanssaan töitä täysin samalla tavalla kuin muidenkin pelaajien kanssa, Emery kertoi lehdistölle sunnuntain Watford-ottelun alla.

– En tiedä tarkalleen mikä sai hänet tekemään tämän päätöksen, mutta kun puhuimme asiasta, me päätimme aloittaa hänen kohdallaan puhtaalta pöydältä. Tämä on hänelle uusi alku tässä joukkueessa.

– Hän tekee töitä joka päivä, isolla motivaatiolla ja kovalla kokemuksella. Se on juuri se mitä me häneltä haluamme, treenaamista hyvällä ammattitaidolla, muiden auttamista ja hyvien suoritusten antamista.