Brighton tiedotti maanantai-iltana vahvistaneensa ensi kauden joukkuettaan 29-vuotiaalla maalivahdilla David Buttonilla. Button saapuu seuraan Fulhamista, ja teki Lokkien kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Siirtosummaa seura ei paljastanut julkisuuteen.

Brightonilla tuli tarvetta uudelle maalivahdille, kun sekä Niki Mäenpää että Tim Krul lähtivät seurasta. Joukkueen ykkösvahtina jatkaa edelleen australialainen Mathew Ryan. Lisäksi seuraan on siirtynyt Sunderlandista Jason Steele sekä reservijoukkueesaan hankittu suomalainen Hugo Keto.

– Olemme iloisia, että saimme Davidin kaltaisen kokeneen maalivahdin seuraan, Brightonin manageri Chris Hughton kommentoi.

Christian Waltonin ja Robert Sanchezin lähtiessä täksi kaudeksi lainalle koimme, että tarvitsemme lisää kilpailua tälle joukkueen osa-alueelle. Button on pelannut urallaan yli 300 ottelua, joten olen varma, että hän toimii hyvin yhdessä Maty Ryanin ja Jason Steelen kanssa.

Button on Tottenhamin kasvatti, joka on viettänyt ison osan urastaan Brentfordissa ja Fulhamissa. Viime kaudella hän pelasi Valioliigaan nousseen Fulhamin paidassa 20 ottelua.