Tammikuun siirtoikkuna päättyy perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Brightonilla on edessään kiireinen siirtoikkunan päätöspäivä.

Argentiinalaisen TyC Sportsin mukaan Alexis Mac Allister on palaamassa Brightonin riveihin Boca Juniorsista. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut Bocassa lainalla kesästä saakka ja Mac Allisterin oli alun perin määrä palata Brightoniin kuluvan kauden jälkeen.

Argentiinan A-maajoukkueessa debytoinut Mac Allister on kuitenkin palaamassa Brightonin paitaan jo kesken kauden. Mac Allister on parhaillaan Argentiinan alle 23-vuotiaiden maajoukkueen mukana Kolumbiassa järjestettävässä turnauksessa. Mac Allister on kertonut Bocan seurajohdolle haluavansa palata Brightoniin kesken kauden. Brighton maksaa Bocalle lainasopimuksen purkamisesta noin miljoona euroa.

Kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Brightonissa jäänyt Gaëtan Bong on siirtynyt seurasta Nottingham Forestin riveihin. Nottingham Forest on jo vahvistanut 31-vuotiaan Bongin siirron.

Chelsean edustusjoukkueessa tällä kaudella kolmesti esiintynyt Tariq Lamptey on siirtymässä Goalin ja The Sunin mukaan niin ikään Brightoniin. Lamptey hylkäsi Lillen ja Torinon tarjoukset.