Chelsea menettää varmuudella ainakin kaksi puolustajaa kesän aikana. Thomas Tuchel on vahvistanut, että Antonio Rüdiger ja Andreas Christensen eivät jatka seurassa enää ensi kaudella.

Huhujen mukaan myös César Azpilicueta ja Marcos Alonso olisivat jättämässä Chelsean. Kummankin pelaajan sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta molemmat on vahvasti yhdistetty Barcelonaan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Chelsean puolustusosastolla on käymässä kato, jota sen tulee paikata uusilla puolustajahankinnoilla. Chelsea ei pakotteiden takia pysty tekemään pelaajahankintoja ennen kuin seuran omistajuus on virallisesti vaihtunut Todd Boehlyn johtamalle konsortiolle.

Goalin mukaan Chelsealle on jo mielessään pelaaja, jonka se aikoo hankkia heti, kun olosuhteet sen mahdollistavat. Kyseinen pelaaja on Sevillan ranskalaistoppari Jules Koundé, jonka kanssa lontoolaisseura on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoista.

Koundén, 23, oli tarkoitus siirtyä Chelseaan jo viime kesänä, mutta lopulta jo varmalta näyttänyt siirto kariutui Sevillan hintapyyntöön.