Valioliigasta kauden päätteeksi Mestaruussarjaan putoava Watford on viime vuosina ollut managereille melko epävakaa työnantaja. Jo kertaalleen eläköityneeksi luultu Roy Hodgson jättää tuulisen tontin kahden ottelun kauden päättyessä, ja tulee olemaan mitä ilmeisimmin ensimmäinen omasta aloitteestaan seuran jättävä valmentaja aikoihin.

The Athleticin mukaan Hornets on jo todella lähellä uuden managerin kiinnittämistä. Seuran keskustelut QPR:n apuvalmentaja John Eustacen kanssa ovat lähteen mukaan ohi, ja valinta on kohdistumassa Kakkosliigan, eli Englannin neljännen sarjatason mestaruuden juuri varmistaneen Forest Green Roversin valmennuksesta tällä hetkellä vastaavaan Rob Edwardsiin.

Edwards, jonka taustaan kuuluu muun muassa Englannin alle 16-vuotiaiden maajoukkuevalmennusta, on pelaajana Aston Villan kasvatti. Kentän puolella uran varrella tulivat lisäksi tutuiksi niin Crystal Palace, Wolves, kuin myös Norwich ja Barnsley, jossa nappikset nousivat naulaan vuonna 2013.

Potentiaalisimman käskijäkandidaatin ikä kiinnittää huomion; Edwards on vasta 39-vuotias, siinä missä väistyvän Hodgsonin vuosimittari näyttää jo seitsemääkymmentäneljää. Kenties Vicarage Roadin valmennuspuolella viimein pyritään jonkinlaiseen jatkuvuuteen?

LUE MYÖS:

Roy Hodgson vahvisti lähtönsä: aika Valioliigassa ohi? – ”Olen ansainnut sen”

Kaataako Norwich taas yhden managerin? Claudio Ranieri Watfordissa jo lainatulla ajalla