Simon Mignolet siirtyi kesällä Liverpoolista Club Brüggen riveihin Belgiaan.

Mignolet on uuden seuransa selvä ykkösmaalivahti ja on pelannut tällä kaudella jo 20 ottelussa. Mignolet oli viime kaudella Liverpoolissa selvä kakkosmaalivahti Alissonin takana.

Mignolet pelasi viime kaudella vain kaksi ottelua Liverpoolissa. Yhden FA Cupissa ja toisen liigacupissa.

31-vuotias maalivahti kertoi Het Belang van Limburgin haastattelussa roolistaan Liverpoolissa.

– Jos olisin todella voinut kilpailla ykkösvahdin paikasta, olisin saattanut jäädä. Alisson olisi ollut ykkösvahti, vaikka hän olisi työntänyt pallon jatkuvasti omaan maaliin. Miksi olisin jäänyt, Mignolet mietti.

Liverpool on matkalla kohti Valioliigan mestaruutta. Seura johtaa sarjaa jopa kahdeksan pisteen erolla Leicesteriin. Maalivahtia ei häiritse se, että Liverpool saattaa napata Valioliigan mestaruuden sen jälkeen, kun Mignolet vaihtoi maisemaa.

– Tiesin sen olevan mahdollista. En ole ajatellut kertaakaan sillä tavalla, että voi hemmetti, Liverpool on sarjakärjessä ja minä olen lähtenyt sieltä. Olisin tietenkin voinut jäädä sinne, ansaita rahani ja olla joukkueessa, joka saattaa voittaa sarjan ja Mestarien liigan. Pelaan silti ennemmin Belgiassa kuin istun penkillä Liverpoolissa ja voitan vaihtopelaajana mestaruuden.