Tottenham on isoissa hankaluuksissa iltapäivän Bournemouth-ottelussa.

Ensimmäisen jakson jälkeen kamppailu on maalittomassa tasatilanteessa, mutta Spurs joutuu pelaamaan toisen puoliajan yhden miehen vajaalla.

Heung-min Son menetti ensimmäisen puoliajan lopulla malttinsa menetettyään pallon kesken lupaavan hyökkäyksen. Ryan Fraser rikkoi häntä, jonka jälkeen Jefferson Lerma jatkoi tilannetta ja tuli eteläkorealaista vielä jaloille.

Son raivostui ja työnsi Lerman kumoon suoran punaisen arvoisesti. Hän ei tule täten pelaamaan enää tällä kaudella Valioliigassa, kun otteluita on enää yksi jäljellä.

Son oli poissa Mestarien liigan ensimmäisestä välierien osaottelusta Ajaxia vastaan pelikiellon takia, mutta palaa ensi keskiviikon toiseen osaotteluun Amsterdamissa.

Tottenham oli jo aiemmin lähellä menettää Eric Dierin suihkuun, mutta erotuomari Crag Pawson ei näyttänyt keskikenttäpelaajalle toista keltaista, jättäen kaksi melko selkää rikettä täysin viheltämättä.

Dierin lisäksi Toby Alderweireld ja Moussa Sissoko joutuvat pelaamaan toisen jakson keltainen kortti alla. Bournemouth on selvinnyt toistaiseksi ilman varoituksia.