Onko tuorein valioliigamanageri pelkkä sätkynukke? Steve Bruce ärähti: ”Liikkeellä on ollut jotakin hölynpölyä”

© Kuva: Getty Images

Newcastlen uusi manageri Steve Bruce on ärsyyntynyt väitteistä, joiden mukaan hänellä ei olisi sananvaltaa seuran pelaajahankinnoissa.

– Liikkeellä on ollut jotakin hölynpölyä, enkä aio puuttua siihen kovin paljon, mutta en ole kenenkään sätkynukke. En Miken (Ashley), en kenenkään, 58-vuotias Bruce jyrähtää.

Managerivalinta on herättänyt runsaasti keskustelua Newcastlen kannattajien keskuudessa. Monen mielestä Bruce on väärä mies joukkueen peräsimeen.

– Voitte olla aivan varmoja – tiedän, että siitä tulee vaikeata. Minulla ei ole minkäänlaisia illuusioita, mutta olen tullut sisään silmät täysin auki, hän korostaa.

Manchester Unitedin ex-toppari Bruce korvaa mainiota työtä Koillis-Englannissa tehneen Rafael Benítezin, joka lähti Kiinaan sopimuksensa umpeuduttua.

– Kenellä tahansa olisi tällä tuolilla vaikeata, mutta kokemukseni myötä luotan siihen, että pystymme jatkamaan seuran eteenpäin viemistä. En ole ollut Newcastlessa tarkkailemassa (negatiivista reaktiota). En lue siitä. Jos lukee ja käy läpi jokaisen asian, joka tielle heitetään, päätyy hullujenhuoneelle. Tehkää minusta arvionne pidemmän ajanjakson aikana. Olen hiljaisen luottavainen sen suhteen, että lähes 400 valioliigaottelun kokemuksella minulla sujuu ihan OK.

Brucen manageriura on mittava. Hän on aiemmin luotsannut Sheffield Unitedia, Huddersfieldiä, Wigania, Crystal Palacea, Birminghamia, Sunderlandia, Hullia, Aston Villaa ja Sheffield Wednesdaytä.

Lähde: Telegraph