Liverpool-ikoni Steven Gerrard myöntää olevansa kiinnostunut näkemään, rankaiseeko Valioliiga jollakin tavalla Manchester Cityä. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa päätti tällä viikolla sulkea Cityn europeleistä kahden seuraavan kauden ajaksi talouden reilun pelin sääntöjen rikkomisen takia.

City voisi menettää liigapisteitä jälkikäteen, jos seura todettaisiin syylliseksi myös erillisessä Valioliigan tutkinnassa. Liverpool päätyi vuonna 2014 kahden pisteen päähän mestari-Citystä.

– Odotamme ja katsomme. Uefan näkökulmasta se on tietysti todella vahva tuomio tai rangaistus. Olen varma siitä, että he aikovat valittaa. Jäämme odottamaan, mihin se johtaa, kommentoi Gerrard.

[readmore from=Manchester-City]

– Sen jälkeen katsomme, toimiiko Valioliiga. Mutta jos katsotaan Uefan rangaistuksen ankaruutta, jokin on mennyt pahasti pieleen.

– Joten olen todella kiinnostunut näkemään sen lopputuloksen. Kunnes saan tietooni Valioliigan rangaistuksen, en aio kommentoida asiaa enempää. Olen kuitenkin todella, todella kiinnostunut siitä… itsestään selvistä syistä.

Rangersia luotsaava Gerrard pelasi Liverpoolin paidassa vuosina 1998–2015. Hän ei koskaan päässyt juhlimaan liigamestaruutta seuran riveissä.