Stoken entinen pelaaja Carl Beeston uskoo, että Mestaruussarjassa ensi kaudella pelaavan seuran on ehkä syytä luottaa nuoriin pelaajiin.

Paikallislehti Stoke Sentinelin haastattelema Beeston ei ole alkuunkaan tyytyväinen Stoken tämän kauden peli-ilmeeseen. Hän haluaa, että joukkueessa näkyy intohimo ja taistelu.

– Haluan joukkueeseen pelaajia, jotka haluavat pelata Stoken puolesta – se on suurin asia, painottaa Beeston.

– Tarvitaan paljon muutoksia. Meidän pitää hoitaa pukuhuone kuntoon. (Giannelli) Imbula, (Saido) Berahino, (Kevin) Wimmer, Jesé – nämä kaikki olivat huonoja hankintoja. Emme tarvitse enää heidän kaltaisiaan pelaajia, hän lisää.

Mediatietojen mukaan Stoken leirissä on esiintynyt paljon kurittomuutta tämän kauden aikana. Esimerkiksi Ibrahim Afellayta kehotettiin pysymään kokonaan poissa Stokesta, ja Jesé puolestaan oli poissa luvattomasti.

Keskikenttämies Beeston, 50, pelasi seuran väreissä yli 250 ottelua vuosien 1984 ja 1997 välisenä aikana. Hän sanoo, että jotkut Stoken nykyjoukkueen pelaajista olisivat olleet liemessä takavuosina.

– He eivät olisi kestäneet viittä minuuttia meidän joukkueessamme. Rehellisesti sanoen, ette edes halua tietää. Sanotaanko niin, että he eivät olisi minun kavereitani.