Man Unitedin huippulupaus lähdössä lainalle – kiinnostusta Saksasta: ”Sopiva profiililtaan”

© Kuva: Getty Images

Manchester United on valmis päästämään laitahyökkääjä Tahith Chongin lainalle, kertoo Sky Sports.

Hollantilainen Chong, 20, siirtyi Unitedin organisaatioon vuonna 2016 kotimaansa pääsarjaseurasta Feyenoordista. Hän debytoi viime kaudella manchesterilaisten edustusjoukkueessa, jossa hän on esiintynyt kaikkiaan 16 kertaa. Chong on valittu kertaalleen sekä Unitedin reservijoukkueen että akatemian vuoden pelaajaksi.

Chongin edellinen sopimus oli päättymässä tämän kauden jälkeen, ja viime talvena häntä vietiin siirtohuhuissa Italian suurseuroihin Internazionaleen ja Juventukseen. Hollantilaisnuorukainen jäi kuitenkin Manchesteriin ja allekirjoitti maaliskuussa Unitedin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2022 asti.

Saksalaisen Werder Bremenin urheilutoimenjohtaja Frank Baumann ilmaisi aiemmin tällä viikolla kiinnostuksensa Chongiin. Werder säilytti täpärästi karsintojen kautta paikkansa Bundesliigassa ja turvautunee tänä kesänä rahatilanteensa takia lähinnä lainahankintoihin.

– Hän [Chong] pelaa huimalla nopeudella, ja hän on sopiva profiililtaan. Hän saattaa olla tilanteemme takia mielenkiintoinen pelaaja, kommentoi Baumann Sky Sportsin mukaan.