Liverpoolin uusi laitahyökkääjä Takumi Minamino ei ollut täysin tyytyväinen ensiesiintymiseensä Valioliigassa, minkä takia hän haluaa vastata paremmin niihin odotuksiin, mitä Jürgen Klopp ja kumppanit ovat hänelle asettaneet.

Minamino siirtyi Liverpooliin RB Salzburgista tammikuun siirtoikkunassa 10 miljoonalla eurolla, ja pääsi ensimmäistä kertaa Valioliigassa kentälle torstain Wolverhampton-voitossa.

Noin puolen tunnin kohdalla Sadio Mané joutui jättämään kentän lihasvamman takia, ja Minamino sai äkillisen kutsun kentälle. Kloppin mukaan japanilaishyökkääjä pelasi todella hyvän ottelun, mutta Minaminon olisi hänen omasta mielestään pitänyt pystyä parempaan.

– Tunnen managerin antaman luoton minua kohtaan, joten minä todella haluan maksaa sen hänelle takaisin, Minamino kertoi Metrolle Wolves-ottelun jälkeen.

– Henkilökohtaisesti, en ole tyytyväinen omaan suoritukseeni, joten minä haluan vastata niihin odotuksiin, mitä minua tukevat ihmiset ovat minulle asettaneet.

– Henkisesti, olin valmis menemään [kentälle ennen vaihtoa], ja ainut asia mitä ajattelin, oli se miten sopeutuisin joukkueeseen nopeasti ja pääsisin sulavasti mukaan peliin.

– En tunne minkäänlaisia paineita. En ole varma, miten paljon ennakko-odotuksia minulle on asetettu, mutta minulla ei ole mitään hävittävää, Minamino lisäsi.

Minamino on nimetty Liverpoolin avauskokoonpanoon sunnuntain FA Cup -kamppailuun Shewsbury Townia vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 19:00 Suomen aikaa.

Liverpool FC

@LFC
🔴 TEAM NEWS 🔴

Our #EmiratesFACup line-up to face @shrewsweb...

#LFC | #FACup