Chelsean Tammy Abraham on aloittanut kautensa todellisella myrskyllä. Viime vuodet Swanseassa ja Aston Villassa lainalla ollut 21-vuotias on tehnyt viidessä pelaamassaan valioliigaottelussa jo seitsemän maalia.

– Toivottavasti tämä on ison Chelsea-uran alku. Elän unelmaa, ja sen pitää jatkua! On uskomatonta tehdä maaleja seuralle, jota rakastaen on kasvanut.

Tavoitteet voivat tässä tilanteessa luonnollisesti vain kasvaa.

– Olen kasvanut katsellen isojen tähtien pelejä Mestarien liigassa, ja tietenkin unelmanani on päästä myös itse tekemään samaa. Pelaajat kuten valmentaja (Frank Lampard), Didier Drogba ja John Terry ovat legendoja, ja toivon voivani seurata heidän polkuaan.

Siirtokiellossa oleva Chelsea on saanut todistaa muidenkin omien kasvattiensa astumista isoihin saappaisiin.

– Olemme tehneet 11 maalia, ja niistä kaikista on vastannut englantilaispelaaja akatemiastamme. On mahtavaa onnistua omien kavereiden kanssa. Manageri uskoo meihin, joten tilaisuus on hyödynnettävä.

Ympärillään vellovaan keskusteluun siitä, valitseeko Abraham Englannin vai Nigerian maajoukkueen, tämä ei ota juurikaan kantaa.

– Olen kuullut näitä puheita, mutta en ole keskittynyt asiaan. Se tulee sitten aikanaan eteen. Fokukseni on Chelseassa, ja lisämaalien tekemisessä.

Lähde: The Telegraph